torsdag 4 maj 2017

Köpa belysningsmast

Lägst priser på Belysning. Snabba leveranser, gigantiskt sortiment och riktigt bra priser! Seriekopplingsbar med andra enheter. Roterbar mast och belysning med 3grader.


Köpa belysningsmast

Belysningsmast Plug-in modell med manuell vinsch system och nödbromsfunktion. Vagn på hjul med handtag för enkel förflyttning. Transportanpassade för pallgafflar. Måttanpassad för EU-pall.


BELYSNINGSMAST 6M hos ELDIREKT. Köp med Återköpsgaranti. Vi förbinder oss att köpa tillbaka utrustningen till ett förutbestämt återköpspris efter projektet. Det ger köparen följande fördelar: Kostnadskontroll.


Köpa belysningsmast

Den är utrustad med stabilisatorer och låsbara dörrar med dubbel åtkomst för lagring av verktyg som gör den till ett mångsidig och säker mobil belysningsmast. Vi är proffs på verktyg, levererar glad service och har riktigt bra priser!


Köpa belysningsmast

Vi har placerat cookies på din dator för att ge dig bästa service. Svensktillverkad belysningsmast som levereras komplett med 4st 150W LEDstrålkastare samt belysningscentral för tidstyrning. W LED strålkastare Flex, styrskåp, samt spiralkabel.


Chassit tillverkad i galvaniserat stål med kraftiga avtagbara gummihjul. Masten har utdragbara stödben. Chipet som möjliggör styrning via bluetooth finns att köpa som tillbehör. Nödbromsen skall förhindra att mastsektionerna faller nedåt vid ett brott på vajrarna.


Belysningsstolpe och övriga tillbehör till stolparmaturer, LED-Gatulampor, LED-gatubelysning m. Leveranstid 2-dagar över hela Sverige. Du kan också handla verktyg online hos Sveriges bästa byggvaruhus.


Anpassad för EU-pall. Din partner när du behöver hyra eller köpa maskiner, tillbehör och släp. Hemleverans utan extra avgift. Med fäste för st strålkastare. Teleskop konstruktion. Tillverkad i Aluminium. Utfällbara stödben tillverkade i galvaniserat stål. Med hjul för enkel förflyttning. Fyra ( 4) stycken nio meter höga sektioner. Kan monteras till en meter hög mast eller monteras var för sig, lämpligt till belysning av ridvolt eller idrottsplan.


Moramast tillverkar och säljer ett komplett och flexibelt sortiment av stolpar med tillbehör, för belysning och spänninstallationer i utomhusmiljöer. Stort utbud av belysning. Markslöjd till kampanjpriser. Handla tryggt på Chilli.


Mobila belysningsmaster från Chicago Pneumatic för varje plats, alla förhållanden och viktigast av allt, för varje budget. Finns ett stort urval av LED-alternativ med olika typer av kåpor och andra designval.


Med sin unika design och roterbara huvud kan masten vinklas och belysa större områden med enkelhet. Fästbyglar för förflyttning med kran eller truck.


Nedan kan du läsa mer om N8LED - en mobil belysningslösning som snabbt och enkelt monteras utan verktyg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.