fredag 7 april 2017

Led blixtljus biltema

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Norge, Finland och Danmark. Hitta ditt närmaste varuhus. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser. Lägg till i inköpslistan.


Blixtrande varningsljus med orange lysdioder. Flera lampor kan kopplas ihop för synkroniserad blinkfunktion. Lämplig för såväl personbilar, arbetsfordon och lastbilar.


Led blixtljus biltema

Lamphus av aluminium och klart glas. LED - BLIXTLJUS R65. Lägst priser på Led ljus bil Spara pengar här! Blixtljus för alla syften och tillfällen. Batteridrivet blixtljus med magnetbotten. Hamrons batteridrivna varningslampa gör det enkelt för dig att signalera till medtrafikanter och bidra till en säkrare trafikmiljö när du är ute och kör med traktorn, bilen eller arbetsfordonet. Magnetbotten – enkel montering. Tack vare magnetbotten är varningsbelysningen enkel att montera.


Finns i gult och blått! Fraktfritt över 995:- inkl. Slimmade, runda eller kvadratiska, Abkati har en brett utbud som också inkluderar blixtljusfästen för att erbjuda belysning som passar ditt behov.


Strands har ett mycket stort utbud av blixtljus i olika formgivningar och designer för att kunna bemöta kundens alla behov. BLIXTLJUS Våra led blixtljus är ECE R65-godkända och levereras med till års garanti som standard. Vi har ett brett sortiment av blixtljus för olika ändamål. Besök oss för att hitta det som bäst passar dig!


Led blixtljus biltema

Seriekopplingsbart och E-godkänt varningsljus som avger ett orange och blixtrande ljus i tio olika mönster. Här finner du riktade och runtomblinkande blixtljus. Våra blixtljus finns i flera olika designer. Led blixtljus slim 12v som passar nästa vart som helts på bilen.


Varningsljuset har olika blixt möjligheter. DESSA BLIXTLJUS HÅLLER ETT EXTREMT KONKURRENSKRAFTIGT PRIS! Mycket kraftfullt utanpåliggande blixtljus med svart aluminiumsarg. TPositionslampor, BA9S, T4W, W5W.


C5W Spollampor 36mm, 42mm för skyltbelysning och interiör, Tlysdioder, BA15S, BAY15D för bakljus, blinkers mm. Många av lamporna är E-märkta och godkända som just blixtljus.


Sveriges bästa sökmotor för shopping. Shoppingsöket för dig som ska handla på nätet. Strömförbrukning 30mA, Flash frekvens 1. För montering i vindrutan. Hz, kabel diameter ingång 5-7mm.


Led blixtljus biltema

Godkänd enligt ECE Rklass och EMC R10.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.