måndag 3 april 2017

Led armatur med sensor

Get Instant Quality Info! Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön.


En sensorlampa kan antingen ha en enda simpel basfunktion – den tänds så fort någonting, oavsett va kommer in i dess avkänningsområde – eller så kan den ingå i ett lite mer avancerat rörelsedetektor system där varje lampa kan justeras individuellt och vara mer selektiv i vilka rörelser den. PIR- sensorn upptäcker rörelser på avstånd upp till m. Reglera själv lysti.


Tänds automatiskt när den känner av rörelse. Den går att byggas ut med upp till plafonder, när sensorn aktiveras tänds alla samtidigt, smart i en hall, korridor eller lagerlokal etc.


Led armatur med sensor

Fyra strypnippelförsedda införingshål – två Ø mm i armaturens ovansida samt en ∅ mm knockout i vardera gavel. Snabbkopplingsplint 5xmm² i armaturens mitt möjliggör överkoppling. LED Armatur W inkl. Utrustad med rörelsevakt och inställningsmöjligheter för ljuskänslighet.


DALI CF-armaturerna levereras med ettt kombidon för DALI, SwitchDIM samt korridorfunktion (CF). Max st slavar (DALI CF) kan anslutas inklusive master. Det huvudsakliga användningsområdet för denna belysning är på platser där el saknas.


Inom denna kategori finns även ett stort utbud av dekorativa belysningar, vilka ofta är väldigt smidigt att kunna använda utan el. Dessa lampor håller väldigt god kvalite och har lång brinntid vid rätt.


Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. Har et strømforbrug på KUN 20W. Et perfekte armatur til fugtige omgivelser.


Led armatur med sensor

Leveres med indbygget bevægelsessensor, der er justerbar fra til meter. Monter den på innsiden av skap, i skuffer, under hyller, under kjøkkenskap, i boden osv og den lyser opp når du åpner døren. Vissa sensorstyrda LED-lampor har två olika typer av sensor inbyggda. Sensorbelysning är utmärkt där du endast vill ha artificiell belysning när det är mörkt och för att öka säkerheten.


Om du vill ha en sensorlampa utomhus bör du välja belysning som är lämplig för utomhusbruk, välj en armatur med hög kapslingsklass, till exempel IPär helt vattentät. Den är IP44-klassad och därav anpassad för att stå emot och klara av extrema väderförhållanden. Utomhuslampor med sensor : Allt du behöver veta.


Armaturen är även utrustad med en rörelsesensor. Den nätta och genomtänkta designen döljer att detta är en armatur som har utvecklats för industriellt bruk och som tål fukt. Detta är en serie LED-belysning som drivs utav batteri och i somliga fall av enkla solceller. Beställ online idag.


LED-armatur med sensor, batteridriven, inkl. Batteridriven belysning som kan fästas på vägg eller i tak. Lämplig i garderob, som bänkbelysning eller där du önskar belysning utan kabel.


Rörelsesensor med skymningsrelä. Lämplig som både fasad-och takarmatur och har en effektfull ljusslits runtom vilket sprider ljuset ytterligare mot den monterade ytan. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd.


Led armatur med sensor

Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti.


Slimmad stomme av vitlackerad aluzink med gavlar av slagtålig plast. Kupa av opal linjeprismatisk akryl. Finns i ljusfärg 8samt 840. Med eller utan sensor. Mer om familjen AllFive.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.