onsdag 5 april 2017

Campinglykta

Brett sortiment av verktyg. Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här. Beställ enkelt online! Produkter i begränsat antal. Till riktigt bra priser. Vilket är bästa priset? Jämför innan du köper! En oberoende tjänst som hjälper dig att jämföra produkter och tjänster online. Campinglampa med LED-ljus som sprider ljuset i 360°. Inbyggd FM-radio och både solcell och dynamo-vev för att hålla igång enheten. Radion har automatisk kanalsökning.


Campinglykta

Kan tillfälligt nödladda en mobiltelefon. Utrustad med handtag för upphängning. Extremt platt och plastbesparande. Ljusbilden kan justeras genom att skjuta glaset upp eller ned.


Välkommen till Mitt Biltema. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd.


Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti. Kunskap och tillbehör till hemelektronik, med Nordens bredaste sortiment. Returnera, ångra ett köp?


LuminAid är en solladdad lykta som lyser med ett behagligt ljus under dygnets mörka timmar. Lyktan är på 72W. AA-batterier medföljer. Laddas på dagen och lyser på kvällen.


Välj mellan två effektlägen. Med 6lumen och meters områdes belysning gör denna led campinlykta till en intressant nyhet inom kategorin laddbara campingslyktor. Fenix CL30R kan också användas som en reserv krafftkälla för att ladda andra apparater som har micro-USB.


Kompakt campinglykta med 1W LED teknologi. Perfekt för friluftsliv, hemmabruk eller till campingen. Förvånansvärt stark, lyser upp ett 7-manna tält utan problem. Hitta det bästa priset.


CAMPINGLYKTA från SUMMIT. Lampa för att få det lilla extra ljuset när man campar. Gummerad utsida för extra skydd. Lyktan drivs med hjälp av tre uppladdningsbara batteri.


När du befinner dig långt hemifrån utan elektricitet är en lykta det perfekta sättet att få ljus utan att behöva göra upp eld. Detta är ett urval av produkter ni kan se i webbshopen.


Då har du kommit rätt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.