onsdag 22 mars 2017

Styra eluttag via app

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Jämför pris byggvaror. Hitta rätt produkt till rätt pris. Download App Store for Android and PC.


Enjoy millions of the latest apps. Install or Update the last Official Version on your Mobile or PC. Det här är produkter som är avsedda att klara många års drift utan avbrott och utan tillsyn. Huvudenheten styrs via GSM-nätet och skickar sedan trådlöst vidare kommandon till extraenheterna via 433MHz.


Extraenheterna köps separat. I appen kan du samtidigt kopppla 4st Huvudenheter med extraenheter var, detta ger dig möjlighet att totalt styra 20st uttag från din telefon. Med smart plug kan du styra belysning och nästan alla elektriska apparater i ditt hem via Verisure App.


Tänd och släck med mobilen. Programmera belysningen så att det ser ut som att du är hemma under semestern. Börja i liten skala och utveckla allt eftersom. Ett smart hem hjälper dig i vardagen!


Du kan alltså ha en lampa som går igång när solen går ned via Tellstick Net, men som du också kan styra med en fjärrkontroll och för den delen en rörelsedetektor. De icke självlärande varianterna blir mindre vanliga och dessa mottagare och sändare konfigureras oftast genom att vrida på små vred på enheterna och ställa in så att sändare och mottagare använder samma kanaler. Här hittar du smarta lampor som styrs med hjälp av app och Wifi.


Styra eluttag via app

Anpassa belysningen precis som du vill ha den! Smarta hem har smart belysning. Tänk att styra husets belysning helt trådlöst via mobilen eller med röststyrning.


Skapa stämningsfullt ljus, dimma ljusstyrka eller ändra färgtemperatur. Tyskland kallas dLAN. Tror jag har en liggande men hinner inte testa nu om den är kompatibel med t ex Devolo. Via en app i sin mobiltelefon kan användaren sedan styra prylarnas funktioner genom att helt enkelt ansluta till routern över webben.


I sin enklaste form handlar det om strömbrytare och dimmers som kontrolleras via routern, för att till exempel slå på eller av belysning, köksmaskiner eller liknande. Växla språk till engelska med pil nedåt eller uppåt knapparna.


Styra eluttag via app

Gå in i appen, menyn längst upp i högra hörnet, och välj Utrustning, sedan All utrustning och okej. Utöver att just slå på och av eluttaget har appen en timerfunktion där du kan välja tidsintervall för när uttaget slås av eller på.


Kameran styrs smidigt via app eller sms. Fjärrstyrt GSM-relä via mobil app med ingångar och utgångar. GSMS-SW22T gör det möjligt att på distans styra dina elektriska apparater över GSM-nätet med. Skaffa ett smart eluttag med.


För att kunna använda ett intelligent vägguttag krävs det ofta att du laddar ner en app som tillåter dig att styra eluttaget på. I oktober släpper Ikea sin nya produkt för det smarta hemmet. Det är en kombination av stickkontakt och eluttag som man kan kontrollera med en fysisk knapp eller via en mobilapp.


Det finns väl smarta eluttag som kan styras via app. Trådskaparen söker en lösning för att stänga av åtkomsten till internet. Power fjärrstyrt eluttag via IP, 2volt, jordade schuko uttag.


Styr dina eluttag via telefonen, perfekt för t. Det här fjärrstyrbara eluttaget kan trådlöst slås av och på via GSM-nätet. Eller Windows app.


Styra eluttag via app

Finns det någon annan liknande produkt med wifi och mer generell plattformsoberoende inloggningsmöjlighet som t. Mitt bland alla mygg och fästingar kan vi också ha en hel del glädje av mobil kommunikation där ute i sommarstugan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.