måndag 20 mars 2017

Ipf 930 extraljus

Ipf 930 extraljus

Din extraljusbutik på nätet, vi har även färdiga paket redo för smidig installation. Upp till 60% lägre pris när du köper extraljus på nätet, extraljus i alla prisklasser!


Ipf 930 extraljus

Sveriges bästa priser. IPF 9LED SUPER RALLY HALOGEN EXTRALJUS. Glödlampan har en effekt på 1watt på helljuset och 1watt på halvljuset.


Halvljuset ger en låg ljusbild som inte bländar dig vid körning i snöfall, regn eller dimma. Huset på 9lampan är tillverkad i aluminium för maximal värmeavledning och kylning av. I dag har IPF ett stort sortiment med lampor i halogen utförande men också i LED utförande från runda traditionella lampor till så kallade LED Light Bars. Kablaget levereras med kablar, snabanslutningar, relä samt strömbrytare för hel och halvljusjustering av 9lampan.


Styrka 1watt helljus, 1watt halvljus. IPF :s lampor håller en väldigt hög kvalité och flaggskeppet 9SRLär troligtvis marknadens bästa extraljus i sin prisklass. IPF utrustar sina extraljus med de allra bästa komponenterna som finns att tillgå på världsmarknaden, från kylning och lamphus till lysdiod. Prestandabelysning.


LED- extraljus av exklusiva märken så som Vision X, IPF och Osram för dig som vill ha det bästa. Lagerstatus 1-vardagar Info. NBB Alpha 2extraljus. Levereras utan glödlampa - Led.


Ipf 9ska visst vara bra. En liten filmsnutt med 3st IPF 9ledextraljus.


Med det låga watt antalet så är detta grymma extraljus ! När man monterar extraljus på ett vanligt extraljusfäste eller i en kraftig extraljusbåge så måste man oftast även montera extraljusstag om ljuset inte ska fladdra. Vid montering av lampor i en stadig frontbåge så kan det fungera utan stabiliseringsstag när man kör på slät asfalt men kör man på ett gupp eller på en gropig grusväg så kommer ljuset att fladdra ändå.


Bland våra Led extraljus hittar du endast välkända varumärken såsom Nbb, Seeker, Ipf, Strands. Vi jobbar endast med kvalitets komponenter som är väl utprovade. Komplett paket innehåller.


Alltså kompletta och som saknar bakstycke. Ett har har en spricka som är tätad med silikon. Lightforce 2Blitz 100W på rally-4:a regplåts fäste. Hos oss hittar ni extraljus till bil, lastbil och buss med riktigt bra garantier på upp till år.


Bland vårt utbud av extraljus återfinns endast originalprodukter med olika bestyckningar såsom LE Xenon eller Halogen fjärrljus. IPF 9LED extraljus på personbil i kraftigt snöfall, lite närljus och mycket bredd och längd på håll trots oväder!


Ipf 930 extraljus

Magiskt bra ljusbild! Vi erbjuder extraljus av toppkvalitet. Om du känner att belysningen på ditt fordon inte räcker till och behöver mer kraft är ett LED extraljus något för dig. Genom att montera extraljus på din bil eller arbetsfordon får du en klar vy över vägen eller arbetsplatsen.


Men är det bättre än xenon- och halogen-lampor? Vi mäter nya extraljus och du väljer. Extraljusen förnyas med LED-teknik. Biltema Fjärrljus Halogen. Bilupplysningen W Driving LED. Hella Luminator Compact LED.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.