onsdag 22 februari 2017

Led lampor 12v arbetsbelysning

Handla enkelt och tryggt hos oss. Hos Byggshop kan du köpa premiumvaror till hus, hem och trädgård till grymma priser. Brett sortiment, kända varumärken. Stort utbud av lampor.


LED ARBETSBELYSNING Vi erbjuder led arbetsbelysning med den senaste led tekniken.

Våra arbetslampor passar elsystem med både 12V samt volt och lämpar sig väl för professionella applikationer i krävande arbetsmiljöer dygnet runt. Samtliga arbetslampor är utrustade med original dioder från världsledande Cree, Epistar, Philips och Osram. Genom oss hittar du de lampor du behöver till det pris du efterfrågar!


Vi på Crazyride har LED - arbetsbelysning för både 12v och 24v. Billig arbetsbelysning 12V och 24V - LED eller Xenon Vi har specialanpassade LED arbetsljus för 12V och 24V fordon i kompakta utföranden. Detta gör belysningen smidig att installera och den får plats även i trånga utrymmen.


Arbetsbelysning i led med kraftigt ljusutbyte i små format. Lamporna kan ofta monteras både hängandes eller på sidan vilket förenklar monteringsförfarandet.

Lamporna har multivolt vilket gör att de kan användas till både 12V - och 24V-system. LED arbetsbelysning - Sveriges största sortiment med lägsta pris garanti. Jula har LED -arbetsbelysningen som ger ett nödvändigt ljus i tuffa miljöer.


Välkommen till Mitt Biltema. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton.


Stadiga i sin konstruktion för att klara tuffa arbetsmiljöer. Gför att nämna några. Med den nya filamentteknologin (se mer nedan) blir LED -lampornas utseende dessutom ännu mer ombytliga.


Leveranstid 2-dagar. Andra generationens arbetsbelysning med reflektorstyrd ljusbild (dioderna riktade mot reflektorn) som gör det lättare att kontrollera ljusstrålen till ett mer riktat ljus. Energianvändningen blir lägre jämfört med flertalet LED - lampor där lysdioderna är framåtriktade.


Kompakt lamphus av aluminium med polykarbonatlins. Därför är det i många bäst att satsa på arbetsbelysning LED. Vi har led arbetsbelysning, led ramper till ditt fordon som till exempel lastmaskiner, traktorer eller lastbilar.


Vi har arbetsbelysning i LED men även i Xenon och Halogen. Vår arbetsbelysning passar fordon inom t.

I vårt sortiment hittar ni en bred uppsättning av arbetsbelysning med olika ljusbilder, allt från Extra Bred och Asymmetrisk till Spot. Vi erbjuder diodlampor, Lysdioder, LED lampor på 12v för styling på bilen eller fordonet. Alltid till bra priser! Vi har LED lampor och världens bästa varumärken till rätt pris.


Anpassa din arbetsbelysning på det sätt som passar bäst beroende på vad ditt jobb kräver. Vi på OLEEP har LED - arbetsbelysning för både 12v och 24v. W, 18W, 27W, 48W, 60W m. Solceller 12V för husvagn.


Lampan har nio energisnåla LED -dioder som levererar en bred ljusbild med lång räckvidd. En kraftig LED - lampa som kan användas som en 40W glödlampa har en effekt på kanske 5W, alltså bara lite närmare 13% av energiförbrukningen. Det gör att ditt batteri räcker betydligt längre till att driva belysningen. Med de vanliga socklarna och 12V gör det att du kan använda armaturer avsedda för 230V även för LED.


Dessa LED strålkastare kan annars ses på allt från maskiner för vägarbeten, lastmaskiner, traktorer och hjullastare. Innan vi avslutar skulle vi även vilja påminna om följande punkter vid köp av ny arbetsbelysning : Se till att din lampa innehar rätt märkningar för sitt arbetsområde.


Bänkbelysning är viktigt för att man ska få en riktigt bra arbetsbelysning. Glöm inte att det finns riktigt bra bänkbelysning med led - lampor som hjälper dig att spara på energiförbrukningen. Hos oss hittar du ett brett sortiment av olika led lampor till bil och industri med fokus på kvalitativ fordonsbelysning. Vi levererar led arbetsbelysning av hög kvalitet, blixtljusramp, blixtljus samt saftblandare och varningsljus till entreprenad och maskin.


SEs största utbud av batterier - inga avgifter och garanterat bra service!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.