måndag 27 februari 2017

Decklight 10pack

Beställ direkt på Bygghemma. Tusentals smarta, säkra, miljövänliga och energisnåla produkter som lyser upp ditt hem.


Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. Decklights LED 10-pk. Varje enskild decklight mäter Ø45xmm och består av sex integrerade (ej utbytbara) LED-dioder som totalt förbrukar oerhört låga W. Mellan varje decklight löper m. Välj fritt bland en rad högkvalitativa och mycket energisnåla lampor.


Installationen går snabbt, säkert och kräver ingen elektriker. LED-lamporna är dessutom mycket hållbara! Tio utomhusgodkända decklights som mäter Ø30xmm och består av tre integrerade LED-dioder vardera.


Väggadapter (W) med skruvkoppling, klarar upp till lampor. Sladd med Y-förgrening för ljusslingor. Längd: m LED-decklights. Billiga decklight används primärt för upplysning av trädäck, där lamporna enkelt fälls in i ytan och blir ett med däcket.


Decklight 10pack

Lamporna kan också fällas in i andra material, så som träpanel och bjälkar, det är med andra ord bara din fantasi som begränsar dess användningsområde. Ljussystem decklight från Bolthi ger dig infällbara LED-spotar för till exempel terrass, trädäck, brygga eller stenlagd uppfart.


Du behöver inte var aorolig att de ska gå sönder av att man trampar på dem eller kör över dem med bilen då de är tillverkade för att tåla hög belastning. Stort utbud av utomhusbelysning till lågt pris.


Spectrum har en meter lång kabel med snabbkoppling så att du enkelt kan koppla vidare till nästa. Detta paketet innehåller 10st LED-armaturer som alla har en 7m lång kabel med snabbkoppling för enkel sammankoppling, en 10m lång kabel försedd med förgreningar jämnt fördelade längs med.


Paketet innehåller 10st LED-armaturer, en 10m lång kabel försedd med förgreningar jämnt fördelade längs med vägen, samt en transformator. Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris.


Decklight 10pack

Byggbranschens nöjdaste kunder. Stora byggvaruhus med Drive-in. Kablage med snabbkopplingar medföljer och transformator. Cosa är exemplariskt till allt från altanbelysning till belysning av uterum eller för mysig ljussättning i badrum.


Montera i tak, vägg eller varför inte placera som trappbelysning. Trädgårdsspotlight 10-pack Spectrum Set 10-pack (10xwatt) är ett komplett paket för infällning i ditt trädäck. Diametern på armaturen är 40mm (håltagning 35mm). Komplett paketlösning med tio Spectrum decklights.


Jämför priser på Lightson Spectrum (10-set ). Transformator anpassad för antalet lampor samt en grenkabel på tio meter ingår. Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt.


Decklight 10pack

Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön. Spectrum är en standard decklight för infällning i ditt trädäck eller stensättning.


Du kan också använda den som markör vid ett trappsteg eller avslut på en nivå i trädgården. På en brygga eller längs en gång kan du skapa ett härligt mjukt ljusflöde samtidigt som ljuset leder dig dit du ska.


Glöm ej komplettera med transformator, kablar och kontakter. LED 2W decklights 10-pack med solpanel och batteri, för altanen, perfekt för sommarstugan som saknar el. Snygg utomhusbelysning. SE hög kvalitet till rätt pris.


Köp Lightson Spectrum decklight startpaket 10-pack. Stort sortiment av smarta LED spotlights och utomhusbelysning för trädgården eller altanen. Snabb leverans och dagars ångerrätt från StayHome. Drivs av transformator på 12V.


Anslutningskabel på m. Nu med stycken lysdioder i varje lampa! Den här satsen innehåller allt som behövs för en komplett belysning. Den installeras enkelt utan hjälp av någon elektriker.


För infällnad i de flesta material, såsom kakel, klinkers, gips, trä m. Tillbaka till toppen. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.