måndag 27 februari 2017

Arbetsbelysning led 12v biltema

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Norge, Finland och Danmark. Hitta ditt närmaste varuhus. Vi levererer varor till hela Sverige Direkt hem till dörren.


Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser. Arbetsbelysning LED, W, Flood.


Arbetsbelysning led 12v biltema

Andra generationens arbetsbelysning med reflektorstyrd ljusbild (dioderna riktade mot reflektorn) som gör det lättare att kontrollera ljusstrålen till ett mer riktat ljus. Energianvändningen blir lägre jämfört med flertalet LED -lampor där lysdioderna är framåtriktade.


Kompakt lamphus av aluminium med polykarbonatlins. LED -belysning med SMD lysdioder som ger en bred ljusbild. Linsen är av Polykarbonat och höljet av nylon och grafit vilket gör lampan lätt, den blir inte varmt och rostar inte.


Våra arbetslampor passar elsystem med både 12V samt volt och lämpar sig väl för professionella applikationer i krävande arbetsmiljöer dygnet runt. Samtliga arbetslampor är utrustade med original dioder från världsledande Cree, Epistar, Philips och Osram.


Jula har LED -arbetsbelysningen som ger ett nödvändigt ljus i tuffa miljöer. Delbetala i upp till månader. Se urval av Verkstadslampor! Stort sortiment av arbetsbelysning till låga priser.


Byggvaruhuset på nätet som erbjuder hög kvalitet till superpriser! Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Det vinklingsbara lamphöljet är tillverkat av svartlackerad aluminium.


Det finns många varianter lampor allt är beroende på vilket fordon, användningsområde, kostnad osv. Med välkända leverantörer som bland annat Osram och Hella, kan vi garanterat bemöta din efterfrågan och dina behov. Vi har arbetsbelysning i LED för alla typer av fordon I vårt sortiment finns arbetsbelysning i LED för traktorer. Vi erbjuder även arbetsbelysning i xenon och arbetsljus i halogen.


Vi har led arbetsbelysning, led ramper till ditt fordon som till exempel lastmaskiner, traktorer eller lastbilar. ARBETSBELYSNING LED MAGNUM 78W. Hög kvalitet Bra priser Brett proffssortiment Snabba leveranser! Lägg i varukorgen % AMIGA PRO.


De snelste zoekmachine. Den händiga mekanikern märker snabbt att den här arbetslampan från Hamron passar vid många tillfällen.


Arbetsbelysning led 12v biltema

Den är ett perfekt hjälpmedel vid bilreparationer och fungerar även som ett lättplacerat extraljus för allt från pickups och snöscooters till fyrhjulingar! Alltid snabba leveranser!


Branschens snabbaste och säkraste leveranser. Välj om du vill hämta i butik eller hos ombud. NBB Xenon 70w 9-32v, Strands Nuuk Led Ramp, THETA 9tum extraljus LED, pos. Vi på Crazyride har LED - arbetsbelysning för både 12v och 24v.


Arbetsbelysning led 12v biltema

Vi har LED -lampor för alla typer av arbetsplatser i många olika styrkor, bland annat 15W. Stadiga i sin konstruktion för att klara tuffa arbetsmiljöer. LED arbetsljus anpassade för dina behov.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.