onsdag 16 november 2016

Bygga utekök med diskbänk

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Jämför pris på kök. Hitta rätt produkt till rätt pris. Bygg ditt eget utekök. Du kan lätt bygga ditt utekök själv. När solen skiner och temperaturen stiger vill vi gärna tända grillen och laga maten utomhus. I våra bygginstruktioner för utekök blir du guida steg för steg, när du bygger ditt utekök.


När sedan sommaren närmade sig kikade vi på utekök, men tyckte att de var för dyra. Det gav mig idén att förvandla ett par av de gamla tvättkorgarna till ett utekök. INSPIRATION: Ta med köket ut.


Efter att ha mätt lite och snackat med en plåtslagare, så hjälpte han mig med att tillverka en diskbänk och ett par hyllor. I ett utekök behöver du diskbänk, avlopp och vattenkran. Här har vi valt en stavlimmad träskiva som bänkskiva och eftersom den är mörk (du kan själv betsa den) så passar den fint ihop med det vitmålade underredet.


Bygga utekök med diskbänk

Vi har valt att montera en riktig kran så att man kan skölja av saker under rinnande vatten. Nu när jag ändå står med denna diskbänk över och ett altanbygge som närmar sig så är jag väldigt sugen på att använda denna som grund för ett utekök.


Bygga utekök med diskbänk

Planen är att använda hålet som var tänkt för spishällen och bygga en grill i. Jag ville bygga ett utekök i tryckimpregnerat, där det fanns plats för dels en kokplatta samt dels en rostfri diskbänk. Jag ville ha ett "stänkskydd" mot husväggen, så att stänk från disk eller stek inte smutsar ner fasaden.


Fäst dessa i höjd med en av ribborna B på baksidan. Och vatten såklart. Skruva fast de övriga K med skruvar genom J och på baksidan genom ribban B. Lägg dit och fäst diskbänken. Det är något visst med att laga mat under bar himmel.


Här kommer mängder med fin uteköksinspiration både för den som vill köpa ett färdigt utekök och för den som vill bygga ett eget. Det är inne med utekök – inte så konstigt, för här får du det bästa av alla världar: att laga mat utomhus! Här berättar Felix Meyer om hur han och sambon Eugenia byggde eget utekök hemma på altanen. Följ våra enkla instruktioner här!


Med marknadens mest lättanvända ritprogram kan du på mindre än en minut designa din diskbänk precis som du vill ha den. Bred läng höjd och hoar kan varieras i det oändliga. Ingen nedladdning krävs och priset ser du i realtid för varje val.


Bygga utekök med diskbänk

Spara om du är nöjd och skicka en förfrågan eller en beställning direkt från ritprogrammet till oss. Spana in våra superpriser! Med ett utekök är det praktiskt och hygieniskt att laga såväl små som större måltider i trädgården eller på uteplatsen.


Om du satsar på en arbetsyta i rostfritt stål så är den lika lätt att rengöra som en vanlig diskbänk. Visst vore det härligt att slippa springa ut och in mellan köket och grillen. På BAUHAUS kan du handla utekök precis efter dina egna preferenser.


Köp ett komplett utekök eller bygg din unika lösning, vi har något för alla smaker. Genom att använda dig av moduler får du en flexibilitet i ditt utekök.


Med en eller flera rullvagnar får du gott om arbets- och förvaringsyta. Då du även kan förflytta den kan du på ett enkelt sätt transportera det som behövs från köket ut till grillen. När sommaren äntligen är här kan det kännas tråkigt att behöva stå inomhus och förbereda sallad och potatis till grillmiddagen. Att laga mat under bar himmel en ljummen sommarkväll ger nästan känslan av Medelhavssemester, trots att du inte lämnar din egen tomt.


Så enkelt fixar du ett utekök ! Med lite fantasi och vårt breda sortiment ordnar du ett själv – snabbt och lätt. En bänk med arbetsyta och lådor eller skåp för förvaring av dina grillredskap och tillbehör – mer behövs inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.