måndag 19 september 2016

Värmelampa infraröd

Värmelampa infraröd

Fotvärmare, infraröda värmelampor. Köp till bra priser Online! Fri frakt vid köp över 300. Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik, köp idag! Se urval av Infravärmare! En infraröd värmelampa tränger djupt in i huden och ökar blodcirkulationen. Våra lampor finns i olika storlekar och wattstyrkor för att du ska kunna hitta något som passar just dig. Värmelampa med infrarött ljus.


En värmelampa för behandling av muskelsmärtor, kramper, spända muskler, förkylningar och reumatiska besvär. Denna infrarödlampa är avsedd endast för bestrålning av människokroppen.


Värmelampa infraröd

Genomblödningen ökar i den bestrålade huden och ämnesomsättningen höjs i temperaturområdet. Den infraröda värmelampan ger bra lindring vid många olika symtom som bihåleinflammation, muskel- och ledsmärtor, muskelknutar m. Infraröd värmelampa Den infraröda värmen tränger djupt in i huden och ökar blodcirkulationen. På senare år har uterum, altaner och terrasser fått stort fokus genom den renoverings- och bygganda som råder.


En inbjudande och funktionell altan eller ett ombonat uterum står på mångas önskelista. De infraröda strålarna tränger in djupt in i huden och hjälper direkt där de behövs.


I vår jämförelse av infraröda lampor presenterar vi dig för olika modeller. Oavsett om det är en. Fungerar även vid massage och muskelvärk. Infraröda lampor ger värme för djur, människor och även mat.


Värmelampa infraröd

Perfekt för djuruppfödare, och vid matlagning för att gå den extra värmen som behövs. Dess ledad arm underlättar rörelsen och fixerar lampan med total komfort. Infraröd lampa med en 2watts glödlampa för termoterapi behandlingar.


Den levereras med en klämma för att fästas på bord eller skönhets vagnar. Den högre temperaturen stimulerar aptiten, matsmältningen. Fågellampor och värmelampor till fåglar och papegojor.


Keramik fäste är att föredra. Ljusintensiteten kan justeras. Den är utrustad med en ledad arm och en mycket stabil bas med hjul.


Infraglödlampa med ordentlig anslutning, skruvad och svetsa mellan bas och glödlampa. Infraröd lågenergilampa PAR 31watt, infraglödlampa, energisparlampa, värmelampa, röd infraröd glödlampa lågenergilampa PAR 3 1watt brukstimmar ca.


Specialpris 11kr Ordinarie pris 13kr. Lampan tål vattenstänk. Specialister på inomgårdsprodukter för det moderna lantbruket. Lägg till i önskelista Lägg till i. Vi har kunniga säljare och snabba leveranser.


Delbetala i upp till månader. Köp Infravärmare hos Conrad. Skyddssäker, med normal montering (E27). W infraröd värmelampa. Clear filters Price. INFRARÖD - VÄRMELAMPA. Välj mellan 1W och 1W. Levereras i förpackning med st. Passar till båda armaturerna, den mindre och XL.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.