fredag 9 september 2016

Led list dimbar kök

Planera ditt kök kostnadsfritt med våra kökspecialister! Smarta kök i alla prisklasser. Låt Epoq inspirera dig!


Tusentals smarta, säkra, miljövänliga och energisnåla produkter som lyser upp ditt hem. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Några cookies är nödvändiga för att websidan ska kunna fungera. Transformator säljs separat.


Passar LED -listsystemet från Anslut. Profilerna finns i olika längder och skruvas smidig under ett överskåp. Varmvitt ljus perfekt som bland annat bänkbelysning i kök.


LED profilerna är dimbara och kan styras med rörelsesensorer.

Led list med hög kvalitet som enkelt dimras med våra pwm-dimmers. En LED list har många användningsområden, en fast led list är ett bra sätt att använda som arbetsbelysning i köket om man inte vill ha spotbelysning. LED-list för dekoration och belysning. En led list kan även användas både som belysning i trappen både utom- och inomhus eller som belysning i hyllor, skåp och annat där belysningen behöver vara tunn och smidig.


Lys upp golvet i köket med en varmvit LED - list. Eller varför inte en RGB LED - list i trappan som tänds vid rörelse? I ett mörkt och murrigt kök skapar man inga kulinariska mästerverk. För att hålla redskap och arbetsytor rena.


Nordlux Oakland 1LED - list. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön. Extremt ljusstark Led list som enkelt drivs med 12VDC.


Slimmade LED - lister för alla behov. Våra LED -ljuslister finns i flera olika längder och färgtemperaturer.


Alla våra LED -downlights är dimbara så har du ingen dimmer på väggen men behöver en liten så har du vår dimmer Pix som löser problemet åt dig. LED list kan användas till mycket men kan ge en snygg belysning i trappan eller sätter man en led list i kök kan bli en fin detalj.

Sedan några år tillbaka har LED -belysning tagit över marknaden tack vore dess energibesparing och långvarighet. Precis som tidigare teknik finns möjligheten för dimbar LED - list, där användaren kan styra ljusstyrkan med dimmer.


Xcen jobbar med två typer av LED - lister. Vi säljer kompletta ljuslister i specifika längder och vi hjälper våra kunder att skräddarsy ledlister i varierande längder och modeller med hjälp av LED -strip och aluminiumprofiler. Alla LED -slingor är dimmbara och de kan dimmas endera direkt i transformatorn (triac) eller så via en fjärrkontroll.


Stort urval av LED-paneler på HORNBACH. Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris. Byggbranschens nöjdaste kunder. Stora byggvaruhus med Drive-in.


Gå på upptäcktsfärd hos HTH och få inspiration till dina drömmar. Och var i köket du vill ha stämningsbelysning.


Genom att använda dimmers till stämningsbelysning får du enkelt bägge delarna. LED spotlights för att få en klar bänkbelysning i ditt kök. Den här LED ljuslisten är utvecklad för serierna ENHET och PLATSA, men är lika lätt att installera i andra kök och garderober. Här hittar du kopplingsbara system i LED.


VARMT VÄLKOMMEN TILL LJUSTEMA. Idag är lampor så mycket mer än bara en källa för ljus. En lampa kan bli en riktigt snygg inredningsdetalj i ditt rum, ge en funktionell belysning som hjälper dig i din vardag eller på din arbetsplats eller belysa din utemiljö och skapa en mysig och inbjudande miljö som du vill spendera tid i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.