fredag 16 september 2016

Infällda spotlights montering

Люксовые бренды и наилучшие предложения. LOOKFANTASTIC - это дом для онлайн-бьюти. Alltid till bra priser!


Stort utbud av spotlights i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Inte bara i badrum och kök utan i hela huset. Det här behöver du veta om du planerar att göra jobbet själv.

Att installera infällda spotlights kan vara komplicerat men med. Om hålen blir ett par millimeter för breda eller djupa så bör det inte påverka monteringen. Vi har ett stort utbud av spotlights som är väl anpassade för montering i badrum, dels från vårt egna varumärke TeraLite men även från Rendl Light Studio, BellaLite och Malmbergs.


Ska man renovera men saknar möjlighet att fälla in spotlights i tak så kan man antingen sänka taket eller helt enkelt välja en annan typ av belysning. Vi på Lampan har ett brett sortiment av infällda spotlights från flera olika leverantörer bland annat från Beli Markslöj Designlight och Philips vilket gör att du hittar säkert något som passar just dig.


Många spottar sitter ju i pottor som går att fälla in i taket. Det finns också spotlights man sätter i kopplingsdosor. Här är lite inspiration om hur du kan dra kabel.

Jag skulle dock tänka över det här valet ett varv till. Mängder av infällda spottar börjar bli omodernt och jag är tveksam till om det skulle passa bra i ett 80. Fälla in spottar i befintligt tak med isolering. Montera litet fönster i befinlig ytterdörr?


Beställ dina spotlights på Elon. Flera av våra infällda LED- spotlights är lutbara, så att du kan distribuera ljus där det passar dig bäst och tack vare deras långa livslängd och låg energiförbrukning så är LED- spotlights perfekta för områden med.


Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter. Våra spotlights finns både som 230V, 12V och i LED.


Du kan läsa mer om detta på varje produkt. På Clas Ohlson finns alla eltillbehör du kan tänkas behöva. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar.


Vanligen vill man att ljuset är dimbart. Då tillkommer kostnad för dimmer, utöver den merkostnad som ingreppet i taket innebär med inköp av fler lampor. Det är vanligt att spotlights levereras med transformator eller så anges hur en lämplig transformator ska kopplas in. Tillverkaren är ansvarig för dimensionering av ledare till och mellan alla spotlights.


Spotlights kan antingen anslutas fast eller med stickpropp. Vi vill ha infällda spotlights i vardagsrummet, men det var ingen som tänkte på det på 60-talet när taket gjöts.


Eftersom vi inte kan göra hål i betongtaket får vi istället bygga ett nytt tak, under det gamla, och göra hål i det nya.

Vi har talat med en badrumsinredare och en belysningsexpert för att få råd kring spotlights i badrummet, hur de bör placeras, hur arbetet går till och vad det kostar. Ett vanligt tillfälle att fälla in spotlights eller downlights är när du sänker taket. Du kanske vill ha ett nytt tak och den smidigaste och billigaste lösningen är helt enkelt att sätta dit ett nytt.


Då blir infällningen ganska enkel. På BAUHAUS finner du ett brett utbud spotskenor, spotrondeller och downlight i alla möjliga olika utföranden. Infällda spotlights i badrummet är inget du sätter in för att det är snyggt, här handlar det endast om funktion - de ska ge bra ljus.


Installation Av Infallda. I vissa fall behövs inte kraftiga spotlights på skena för att belysa lokaler. Downlights brukar vara benämningen för LED spotlights som är infällda i tak.


Dessa typer av spottar kan vara stora och små med både fast eller riktbart ljus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.