tisdag 6 september 2016

Förvaringsskåp utomhus

Modern kontorsförvaring. Personlig hjälp online eller besök vår butik för professionell inredningshjälp. Glasmonter Med Lås I Proffskvalité Med Härdat Glas. Supersnabba Leveranser!


Trygg e-handel hos Runelandhs! Vi hjälper dig med allt från enstaka produkter till helhetslösningar. Med BAUHAUS redskapsskåp eller förvaringsskåp kan du lagra dina trädgårdsredskap, verktyg och andra liknande föremål på ett säkert sätt.


Förvaringsskåp utomhus

Alltid öppet köp dagar! Just nu Vinterkampanj med upp till 30% rabatt. Bra och prisvärda förvaringsskåp för utomhusbruk. Titta vidare på vår hemsida för mer information.


Levereras med cylinderlås, 2-nycklar och flyttbara hyllor. Att förvara trädgårdsverktyg eller liknande utomhus gör att du slipper bära dem fram och tillbaka varje gång du vill använda dem, de är redan i trädgården när du behöver dem. Vi erbjuder en rad olika sorters utomhusförvaring i olika storlekar. Med smarta förvaringslösningar kan du snabbt skapa ordning och reda i rummen.


Förvaring för hemmet, garaget och arbetsplatsen! Hos Jula hittar du hyllor, lådor, skåp och återvinningskärl – i olika material och utföranden.


Genom åren har vårt företag vuxit men utan att flytta fokus från skåpen, snarare tvärtom. Därför har vi idag ett riktigt stort utbud av arkiv, sido- och förvaringsskåp i alla tänkbara utföranden. Skickar från eget lager! Högt förvaringsskåp med två luckor.


Förvaringsskåp utomhus

Köp direkt i mobilen. Trött på att dina maskiner, verktyg och andra prylar står oskyddade från slipdamm och annat som kan förstöra dem?


Med ett högskåp från Hard Head reder du enkelt ut stöket i ditt garage, förråd eller verkstad. Dörrarna kan öppnas runt om och kan fästas i öppet läge för att ge bästa tänkbara display av era produkter. Helsvetsat dubbeldörrat förvaringsskåp med härdat glas. Passar utmärkt på kontoret eller hemmet där man vill kunna se vad man har i skåpet utan att behöva öppna.


Förvaringsskåp utomhus

Skåpet är tillverkat i kraftig plåt och med härdade glasdörrar och det levereras med flyttbara hyllor i standardutförande. En låda för dina dynor är den perfekta förvaringen när du inte använder din loungegrupp eller matgrupp utomhus. Välj mellan olika favoriter av dynlådor gjorda av konstrotting, plast eller trä.


En rymlig dynlåda gör det även möjligt att snabbt och enkelt städa undan leksaker och andra småsaker som du inte vill ha framme hela tiden. Kemikalieförvaring utomhus. Här hittar du allt du behöver för att skapa en säker – och av miljöbalken godkänd – förvaring för kemikalier eller miljöfarliga ämnen utomhus. Skåpet är slitstarkt, enkelt att rengöra och skyddat från rost, eftersom det är tillverkat av pulverlackerat förzinkat stål.


Beställ ditt förvaringsskåp här, välj bland många modeller. Låsbart skåp för förvaring av gasflaskor. Tillverkade i galvaniserad stålplåt för att klara tuffa miljöer.


Espanjolettlåsning med cylinderlås och två nycklar. Ventileras genom självdrag. EL5- Inbrottsfördröjande - Väggskåp förberett för EL582.


Gasskåp för säker förvaring av gasflaskor utomhus. Med DENIOS gasskåp får du en säker uppställning. Passande hyllor, markförankring och utskjutande tak, som skydd mot regn, vind och snö levereras gärna som extra tillbehör till DENIOS gasskåp. Vi på AJ Produkter har års erfarenhet av inredning och erbjuder alltid oväntat mycket för kontor, skola, lager och industri.


Hos oss hittar du tusentals kvalitetsprodukter till bästa pris och smarta lösningar anpassade efter dig som kund – allt för en bättre arbetsplats! Hos oss kan du köpa inbrottssäkra nyckelskåp med kodlås på nätet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.