fredag 16 september 2016

Adventsljusstake ljus

Säkra och snabba betalningar. Flera olika modeller och priser. Välj och vraka bland vår adventsljusstakar och heminredning. Välkommen in redan idag!


Med stort och smått inreder vi ditt hem för att skapa julkänsla och stämning. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. Saknar du en adventsljusstake för levande ljus ? Här är åtta favoriter som sätter stämningen på söndag! Om bara några veckor är det dags att tända det första av fyra levande ljus i adventsljusstaken.


Adventsljusstake ljus

Vi satsat gärna på en tidlös variant och dekorerar den med olika pynt från år till år – nedan hittar du stilrena varianter. Lys upp i decembermörkret med en adventsljusstake.


Vi har både elektriska ljusstakar och ljusstakar för levande ljus. Klassiska och moderna adventsljusstakar till hemmet som är perfekta för julstämningen.


Välj din favorit i vårt sortiment av ljusstakar. Våra adventsljusstakar lyser upp och sprider välkommet ljus oavsett väder. Om du har tröttnat på dina gamla ljusstakar och vill ställa fram nya till advent, kom till oss. Något som alla adventsljusstakar för levande ljus har gemensamt idag, till skillnad från elljusstakarna, är dock att samtliga har plats för fyra, levande ljus.


Adventsljusstake ljus

Förr fanns det även varianter med plats för sju ljus, men idag är just fyra ljus en standar för att man enligt traditionen ska tända ett ljus varje söndag i advent. Den första adventsljusstaken bestod av fyra 4st stearinljus som representerade första, andra, tredje och fjärde advent.


Vid första advent tände man det första ljuset längst ut på ljusstaken, andra advent tände man både det första och det andra och så rulla det på fram till den fjärde advent där alla ljusen var tända samtidigt. Adventsljusstake med levande ljus. En känsla av ro infinner sig snabbt när man tänt levande ljus. När första, andra, tredje och fjärde ljuset brinner är det snart julafton.


Bland våra adventsljusstakar finns något för alla stilar. Här hittar du elljusstakar i olika färger, former och material, låga eller höga för att passa i små och stora fönster. Om du väljer frostade lampor får du ett behagligare ljus som inte är så skarpt.


Hos oss finns även microlampor och pisellolampor som används i en del ljusstakar samt annan julbelysning, för att du ska kunna hitta allt på samma plats. Om du vill spara ström med dina reservlampor adventsljusstake rekommenderar vi LED-varianterna.


Adventsljusstake ljus

Sätt upp din egen julbelysning och pynta med vackra adventsljusstakar och adventsstjärnor. Vi har Ljus och världens bästa varumärken till rätt pris. Med traditionell adventsljusstake menar vi den klassiska adventsljusstaken med fyra stearinljus. Traditionell adventsljusstake.


Beställ adventsljusstake smidigt och säkert hos oss. Fri frakt vid köp över 5kronor inom Sverige. Snabb leverans av postpaket. För hemleverans, se våra köpvillkor.


Välj det betalsätt som passar dig: direktbetalning, faktura eller delbetalning. Att tända ljus är en stor del av att fira advent och att fira jul. På julen vill man mysa till levande ljus.


Första advent startar man ofta sitt julpyntande med att ta fram sin klassiska gammeldags adventsljusstake med fyra ljus och tända det första ljuset. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.


Skip to content Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Elljusstaken Elflugan har blivit en modern klassiker, lika fin till advent som året om. Här ser vi storlek större i ljusgrått.


Så småningom blev det emellertid allt populärare med vanliga julgranar, och då bytte man ut adventsgranen mot en adventsljusstake och nöjde sig med att tända ett ljus varje söndag i advent. De första beläggen på användandet av en sådan ljusstake med bara fyra ljus (ett för varje söndag) hittar man vid sekelskiftet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.